על ידי יוחאי | יול 30, 2019 | אירועים
לחץ להרשמה ותשלום איפה, מתי ולמה? ———-אזלו כל הכרטיסים לאירוע——– הסועד הנודד מביא את האהבה ליקב ברבדו, ומוזמנים! אנחנו נרגשים להזמין אתכם לאירוע ט"ו באב מיוחד ביקב, יום חמישי ה- 15.8.19 החל מהשעה 19:00-22:00 הסועד הנודד, המתמחה... על ידי יוחאי | מרץ 16, 2018 | דבר השף
שם לא טוב יצא לדג הסלמון בישראל, ולא סתם. בכל חנות לממכר מזון ניתן לפגוש בו – קפוא וחיוור, עם שמועות על חיבור בין הדג לבין צבעי מאכל שמסתירים את עייפות הנתח ושכבה של קרח ישן מתפשטת סביבו. וכך גם טעמו – קפוא, עייף וחיוור. שם לא טוב הולך לפניו, ובצדק. ההפסד הוא כולו... על ידי יוחאי | יול 4, 2012 | דבר השף
אז למה שלא נספר לכם את האמת שעומדת מאחורי ההחלטה שלי ושל תומר לחבור יחדיו וליצור חברה שמתעסקת ביצירת אירועים בטבע. הבעיה עם האמת שהיא תמיד יותר כואבת מהנוסטלגיה. נוסטלגיה יודעת לקחת את העבר לעטוף את הנקניק העבש בלחם שיפון טרי שרק יצא מהתנור, למרוח חרדל דיז'ון שיתן... על ידי יוחאי | יונ 6, 2012 | דבר השף
איני יודע מתי זה התחיל, אך הבעיה התפתחה עם השנים, הלכה וטפחה, נהיתה רדיפה חסרת מעצורים ללא כל התחשבות בנזקים שהיא עלולה ליצור (למזלי ניחנתי בגנטיקה טובה עד כה) בפן הגופני, ובפן של הריסת בגדים בספיחת ריח של גחלים ובשר צרוב מעושן, ובפן האקולוגי באכילת עדרי בקר, לולי... על ידי יוחאי | מרץ 14, 2012 | דבר השף
זהו סלט פשוט וטעים מאוד, מתאים לארוחות גדולות וסתם לנשנוש צימחוני. הסוד טמון בהרבה לימון שנסחט מעל לשומר. בתבנית עם נייר אפיה מתחת 6 שומרים טריים וקשים 20 עגבניות שרי בשלות 20 זיתים סורים מגולענים 5 כפות שמן זית עשרה ענפים של טימין כוס וחצי של יין לבן 3-4 לימונים...