אודותינו
צוות הסועד הנודדיוחאי נבו
שף
יוחאי נולד וגדל בדרום הארץ במשק חקלאי במושב חצבה, טבח שף וקצב בשרים מזה כעשור.
את דרכו המקצועית החל במסעדת דגים משפחתית ועונתית באלסקה הרחוקה. משם התגלגל והמשיך לבשל בירושלים, בהרי ירושלים, בהודו החריפה, בלונדון הרב גונית, בערבה התיכונה ומשם לקצביה המתמחה בגידול כבשים ועיזים ואכילתם.
תאוות הבשרים היא זו המאירה לו את דרכו. חזירות טהורה של פירוק בשר, טיפול נכון, בלי קיצורי דרך. השריות ארוכות של נתחים במרינדות מרככות. יישון בשר מבוקר וסבלני. הכרת סוגי החיות עד רמת אבריהן הפנימיים ביותר. צליית נתחים שרק קצבים יודעים להתמודד מולם. עולם הבשר החבוי…
לדבריו של יוחאי: "כילד ערבה שגדל בין מדבר לשיטים, אחד מחברי הטובים לכיתה היה סולימאן הקטן, למדתי את נפלאות הבישול האותנטי הבדואי אשר מתבסס אך ורק על גחלים לוחשות ללא תנורים וללא חשמל, ומבלי לשים לב התחלתי לעשות כמותם, קדירות ארוכות, בצקים הנזרקים ישירות למדורה, טלאים הנקברים מתחת לאדמה עליהם בוערת אש במשך 4 שעות. את מרבית שיטות העבודה למדתי מהם. אך את הטעמים החזקים של זעתר ומרווה, ארטישוק ירושלמי ושומר טרי, חצילים שרופים והל טחון רכשתי בסבלנות – בטיולים ומטבחים בהם עבדתי, ובעיקר במסעדות אותם ניהלתי כשף בשנים האחרונות.
בעזרת הסועד הנודד ובעזרתו של איש היין וחברי המוכשר, תומר, אני מחבר את אהבת הבשר שלי לטכניקות הטיפול והעבודה אותם למדתי כקצב, שף וטבח, לאירועי הקולינרייה המיוחדים הללו. כאן אני משלב ומכבד את טכניקות העבודה אשר רכשתי מחברי הבדואים".
בשנתיים האחרונות יוחאי שף-קצב ניהולי במעדניית תומר צוק ברמת אביב ובמקביל מנהל ושף של קייטרינג עצמאי לאירועי בוטיק.יוחאי הוא בוגר לימודי התוכנית "מאסטר שף" בת השנתיים בפקולטה של רחובות למדעי החקלאות, המזון ואיכות הסביבה והוא בעל תואר הנדסאי חקלאות מאוניברסיטת רופין (עם התמחות בגידולי בקר לבשר).
תומר סולנה
שיווק ויין
תומר גדל בנוף היפיפה של קיבוץ חניתה שבגליל דבר שתרם רבות לאהבתו לטבע, לטיולים בארץ ובעולם. כבר מגיל צעיר תומר ניחן בחוש יזמות מפותח כאשר הקים את מועדון "המתנדבת" בקיבוצו ובר בטבע "הולנסיה" על גדת נחל אלכסנדר מה שהוביל את דרכו לאחר הצבא ללימודי תואר במנהל עסקים במכללת רופין.
במהלך השנים ומסעותיו ברחבי העולם התפתח הרומן של תומר עם עולם היין על כן בחר להגיע לכמה מיעדי היין המדהימים ביותר כדוגמת ואלפוליצ'לה באיטליה, ריוחה בספרד ודרום אוסטרליה – (וכן, היין שם טעים לא פחות כמו שהמקומות הללו נשמעים ונראים).
בשנים האחרונות תומר ניהל את תחום טעימות וחנויות היין בחברה מובילה העוסקת בייבוא ושיווק יינות כשבתקופה זו צבר ידע וניסיון רב בתחום ונחשף למגוון עשיר של יינות, יקבים ובתי גידול בארץ ובעולם.
השירות הצבאי הוא זה שהפגיש בינו לבין יוחאי – שותפו לנדודים (ולסעודות) לפני כעשור – כבר אז נוצר ביניהם קשר אמיתי ועמוק במיוחד. בשנת 2010 החליטו שניהם לייסד את "החוג לסועד הנודד" במטרה להפגיש אנשים לאירועי סופ"ש של אוכל גורמה, יין באווירה נעימה בטבע. מאוחר יותר לאור הביקוש החליטו להרחיב את החוג ואת השירותים שהסועד הנודד מציע ולהקדיש את מרבית זמנם עבורו…
על פי תומר השילוב המושלם הוא של אוכל איכותי עם כוס יין מרגשת בנוף המקסים ואנשים מדהימים או במילים אחרות – C'est la vie .