כתבו עלינו

פירגנו לנו...

כרגע מתכננים בסועד הנווד להתמקד בעיקר במקומות עם מחסה, אולם לא שוללים אופציה לקראת האביב לעבור למקומות פתוחים. "הרעיון הוא להגיע לכמה שיותר מקומות ברחבי הארץ, מהצפון ועד הדרום".

יעל לאור, Walla

ביום שישי הקרוב, יקים קייטרינג הסועד הנודד, אשר מתמחה באירועי גורמה בחיק הטבע, מסעדת פופ אפ ליום אחד…. [קרא עוד]

החלטתי מבעוד מועד שט"ו באב הולך להיות שונה. לא עוד מסעדה צפופה מקושטת בבלונים, לא עוד זרי פרחים מיותמים, לא עוד צימר. הפעם אנחנו יוצאים מהקופסא.

מור אריאל, telavivcity.com

להפריח סיסמא כזו זה קל, נראה אותי מבצעת, אתם בוודאי נוהמים לעצמכם. אז זהו. שמצאתי. לא מזמן סיפרו לנו חברים על מיזם בשם "הסועד הנודד"- קבוצת חברים שנפגשים אחת לחודש וחצי לערך, לסופ"ש המשלב קמפינג עם אוכל גורמה בשטח… [קרא עוד]

למיזם הזה, קוראים "חוג הסועד הנודד", ומייסדיו ומוביליו – השף, אשף הבשר, יוחאי נבו (בן המושב חצבה), ואיש היין והשיווק תומר סולנה (בן קיבוץ חניתה), "מבקשים לשתף את הבאים באהבתם הגדולה לרזי הקצבות ולקסם היקבים הקטנים" (ולא בחינם, כמובן).

ארנון לפיד, mynet.co.il

מדי חודש, בערבו של יום שישי, עם השקיעה, הם יוצאים בחבורה של כמה עשרות אל חיק הטבע, הרחק מרעש הכרך והציביליזציה, כדי לחוות אירוע קולינרי יוצא דופן. [קרא עוד]

חולמים על ארוחת גורמה בטבע או ביקב מול השקיעה יחד עם חבריכם הטובים ולא רוצים ללכלך את הידיים? בדיוק בשביל זה כדאי להכיר את "הסועד הנודד", חברה שמקיימת אירועי גורמה בטבע, שמבוססים על שילוב של בשר קצבים איכותי ויין מקומי, במקומות שונים בארץ.

רותם מימון, mouse.co.il

"יוחאי הוא שף ואנחנו עושים יחד מילואים. מסוף השירות הוא היה מכין ארוחות לצוות בסופי שבוע. אחרי אחת הארוחות, אמרתי לו שיש באירועים האלה משהו מיוחד שיכול להתאים לעוד אנשים. באירוע ראשון הגיעו 30 איש שלא הכירו אחד את השני. הייתה שם ארוחה, מדורה, מוזיקה וארוחה נוספת בבוקר למחרת, ושם החל הרעיון להתגלגל ולצבור תאוצה. לפני חצי שנה הפכנו את זה לעסק עיקרי" [קרא עוד]

כשיוחאי נבו ותומר סולנה נפגשו כלוחמים מחוספסים ביחידת מגלן, הם ודאי לא תיארו לעצמם ששנים לאחר מכן יהפכו לשף ומומחה יינות בהתאמה, ויפתחו יחד עסק קולינרי מצליח. אך זה בדיוק מה שקרה

ריטה גולדשטיין, walla.co.il

לעסק של השניים קוראים כיום הסועד הנודד ושני החברים מציעים במסגרתו סופי שבוע קולינריים בטבע, קייטרינג קונספטואלי לאירועים וכעת גם מיזם חדש בשם wine bus שמתייר בין יקבים ברחבי הארץ.[קרא עוד]

הנה סוג של חוויה מקומית, מקורית – טיול בנופי ארצינו עם אוהל ושק שינה וגם עם שף, שמגיע לשטח ומבשל לכם ארוחות גורמה במחיר סביר

לילה כלכלי, ערוץ 10