ממשיכים עם אירועי ״הפופ-אפ״…
איפה, מתי ולמה?
האירוע יתקיים בלב הכרם של יקב BRAVDO בצמוד למרכז המבקרים, ליד כרמי יוסף.
יום שישי, ה-8.4.16, בין השעות 11:00-15:00 .
יש צורך להזמין מקום מראש… אז למה אתם מחכים?…………….
מה בתפריט?
ראשונות- ( החל מ 22 ש"ח).
עיקריות-( החל מ 44 ש"ח).
מהטאבון–
–לחם טרי מהטאבון ממרח גרעינים, חצילים ירוקים, לימון שמן זית ומיץ עגבנייה, וירקות .
–פילאס במגוון מילויים- בצק עלים מקמח בלאדי מגולגל ב: זעתר בר, דלעת, חצילים .
–שווארמה מהטאבון של עגל ופרגית – מוגש על מאפה פתוח עם סלטים: מלפפונים, עגבניות, עשבים ורוטב טחינעמבה.
מהמחבת–
–חומוס חם עם מגוון תוספות:
חומוסים בלימון וסומאק.
מעורב ירושלמי: פנים טלה בתערובת תבלינים מיוחדת.
פטריות מהטאבון ברוטב עשבים.
–פאיה דגים – אורז עגול בציר דגים עם בשר מוסר ים ירקות מזרח תיכוניים פסטו עשבים ושום, ודגים קטנים מטוגנים.
–פסטה ניוקי בראגו פטריות ופטריות שלמות, פסטו בזיליקום ופלפלים קלויים.
מהמנגל–
–סנדביץ' מנגל: פוקאצ'ה טרייה עם בשר לבחירה:
קבב קצוץ ביד – עם סלט ירקות שרופים וטחינה
משאוויה- מגוון ירקות קלויים במנגל עם טחינה גולמית ועשבים
פרגית בסלק – פרגית סגלגלה עם גרגר נחלים, חרדל, איולי, בצל לבן ועגבנייה
נתח קצבים – חסה, עגבנייה, בצל, מעט בלסאמי ואיולי שום.
מהטרי–
–צלחת קרוסטיני: שייטל כבוש, כבד קצוץ, סלמון כבוש, סביצ'ה ומשאוויה (סלט ירקות שרופים) .
–סלט חסות טריות עם שומר, פלפלים מוחמצים, גרעינים קלויים ,בצל סגול וויניגרט סלק .
קינוחים – (החל מ-28 ש"ח)
שטרודל פרג
בקלאווה תמרים
קראמבל בננות
עלות כניסה וטעימת רוחב של יינות יקב ברבדו – 50 ש"ח , אשר יוחזרו ברכישה של מארז יין.
–
מספר המקומות מוגבל, יש צורך להזמין מקום מראש.
המנות יוגשו בסגנון עמדות אוכל רחוב, בכלים מתכלים.
אין שיריון של שולחנות, יהיו שולחנות משותפים.
ברורים :
איש היין והשיווק, תומר סולנה – 0528979960 , info@soednoded.co.il.
להרשמה:
הדר יקב ברבדו- 0502207022
הזמינו חברים והצטרפו לסועד הנודד…